Looking For Anything Specific?

Manastirea Nicula / Manastirea Nicula Ziar De Cluj - Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a.

Manastirea Nicula / Manastirea Nicula Ziar De Cluj - Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a.. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei.

Pagina oficială a mănăstirii nicula. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei.

File Manastirea Nicula Vechile Chilii Jpg Wikimedia Commons
File Manastirea Nicula Vechile Chilii Jpg Wikimedia Commons from upload.wikimedia.org
Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula.

Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a.

It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here.

Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni.

Manastirea Nicula
Manastirea Nicula from str.crestin-ortodox.ro
Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula.

Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni.

Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Mii De Pelerini La Mănăstirea Nicula De Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului Stirile Transilvaniei
Mii De Pelerini La Mănăstirea Nicula De Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului Stirile Transilvaniei from stiriletransilvaniei.ro
Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Pagina oficială a mănăstirii nicula. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula.

Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla.

Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania.

Posting Komentar

0 Komentar